't Zaat Kerke - Tejater De Kwibus

35aea2d1-50c7-4fe5-ba98-f9103acedb60.jpeg DIT IS EEN GASTPRODUCTIE | tickets voor gastproducties kunt u reserveren bij cultuurpunt en dient u af te rekenen aan de avondkassa.

Camping “ ’t Naat Kuut” is een doorsnee camping ergens op het Vlaamse platteland, bevolkt met een aantal vaste klanten.

Tineke, de campinguitbaatster, staat er na de dood van haar pleegouders al een aantal jaren alleen voor. Ze heeft het niet gemakkelijk, maar met de hulp van Yusuf haar trouwe tuinman kan ze zich aardig uit de slag trekken.

Ook de campingbewoners steken maar al te graag af en toe een handje toe. Het is wel een kleurrijk volkje daar op die camping. Truus een vrijgevochten Nederlandse is duidelijk “op jacht”. Gusta is al jaren weduwe en door het leven verbitterd geraakt. Clara en Stafke zijn het enige ( “normale”???) koppel op de camping. Wie van de twee de broek draagt zal al vlug duidelijk worden.

Om de camping een beetje meer aantrekkingskracht te geven gaat Tineke op zoek naar een campinganimator.

Prospèr lijkt met zijn scoutservaring de geknipte persoon voor de job, hoewel het al een tijdje geleden is dat hij nog animaties verzorgde. Zijn caravannetje “Mij kerke” wordt de draaispil van de camping en verandert langzaam maar zeker in een “Zaat kerke.”
Alles is nu aanwezig voor een zalige zomervakantie. Als tenslotte ook nog Leine ten tonele verschijnt, is de camping helemaal volgeboekt.

Maar dan slaat het noodlot toe!
De bewoners laten zich echter niet kennen en slaan de handen in elkaar om een oplossing te zoeken.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

vr 9 februari 2018, za 10 februari 2018, vr 16 februari 2018, za 17 februari 2018 van 20:15 tot 23:00 uur
zo 11 februari 2018 van 19:15 tot 22:00 uur

Prijs

€8.00

Basistarief: 8,00 €